Improa teemalla ”Totaalinen irtiotto”

Improvisaatioharjoitukset ovat vuorovaikutusharjoitusta parhaimmillaan! Monesti asiakkaalla on etukäteen mietitty teema, jonka tiimoilta lähdemme improvisaatiopäivää miettimään, esim. palautteen antaminen tai esiintyminen.

Äskettäin Haikon Kartanossa saimme kunnian improvisoida NUOVOn porukan kanssa, ensimmäistä kertaa teemalla ”Totaalinen irtiotto!”. Varovaista innostumista oli ilmassa paljastaessani syyni läsnäololleni heidän tilaisuudessaan, joten ei kun harjoitusten kimppuun.

Lähdimme kevyesti liikkeelle pariharjoituksella hyödyntäen numeroita, josta siirryimme koko ryhmän harjoitukseen muistutellen mieleen aakkosia. Näiden harjoitusten myötä lämmittelimme ja tyhjensimme mieltä, opimme toisen huomioimisen tärkeyttä ja nautimme mokaamisen ihanuudesta! Seuraavaksi olikin aika siirtyä tyrmäämisen ja hyväksymisen maailmaan, jonka myötä tuli muuten kehitettyä aika monta uutta ja erikoista ravintolakonseptia. Mokaamisen riemua treenasimme lisää norsun, lentäjän ja tehosekoittimen avulla.  Elokuvien maailmassakin ehdimme pyörähtää ennen loppuhuipennusta, jossa haastoin osallistujat lyhyiden improvisaatiokohtausten tekoon! Ja kun kaikkia kohtausten elementtejä oli treenattu yksittäisten harjoitusten avulla, saimme huikean hienot esitykset aikaiseksi! Vau mikä porukka! Hetkessä elämistä, toisen idean tukemista ja onnistumisen mahdollistamista, niistä on hienot improkohtaukset sekä vuorovaikutus tehty.

Olo Haikosta kotiin Kouvolaan ajaessa oli kiitollinen. Ja vatsalihakset nauramisesta kipeät! Kiitos NUOVO että sain olla osa päiväänne!

 

-Jonna-

SHARE IT: