Messutunnelmia!

Kevät talven kohokohta Work Goes Happy-messut ovat taas takanapäin. Tapasimme aivan ihania ihmisiä ja persoonia, kävimme loistavia keskusteluita ja ihmiset tuntuivat olevan aidon kiinnostuneita meistä ja tarjoamistamme palveluista. Saimme paljon hyvää palautetta yrityksemme nimestä, hymyilevästä olemuksestamme ja siitä, että meidän messupaikalla oli hyvä meininki.

Oli mahtavaa myös kuulla, miten moni jakoi ajatuksemme siitä, että ilo ja energia kuuluvat työpaikoille ja elämään tietysti muutenkin. Juuri tällä hetkellä sille tuntui olevan ihmisillä erityisesti tarvetta. Teimme messuilla arvonnan yhteydessä pienimuotoisen gallupin kysymällä ”mitä sinä kaipaat työyhteisöösi lisää?”. Vastanneista 32% kaipasi lisää iloa tai työniloa. Muita vahvasti esille nousseita asioita olivat yhteisöllisyys ja luottamus. Kaikki nämä ovat myös meidän mielestämme tärkeitä asioita, joita voi pienillä ja kevyemmilläkin toimenpiteillä lähteä lisäämään työyhteisössä.

Ilmassa oli melkoista markkinahumua, mutta loppupäivästäkään hymymme ei hyytynyt, vaikka jalat alkoivatkin jo kaivata lepoa. Messuväsymys aiheutti kyllä hauskoja kommelluksia, kun esimerkiksi tuli tarjottua potentiaaliselle asiakkaalle ”ohjattua ongelmaa koko viikonlopuksi”, vaikka tietenkin tarkoitus oli puhua ohjelmasta.

Väsyneinä, mutta onnellisina totesimme kotimatkalla, että ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!

-Mia-

SHARE IT: