Yhteistyössä on voimaa!

Nykypäivänä puhutaan paljon yritysten välisestä kilpailusta. Paljon puhetta ja pohdintaa, miten erottaudumme muista? Mitä jos tämän sijaan kokeilisimmekin, mitä saamme aikaan tekemällä yhdessä? Miettisimmekin, millä kaikilla tavoilla voimme yhdistää osaamistamme ja tätä kautta luoda jotain uutta? Näin me teimme eräs huhtikuinen perjantai.

Innostus, työnilo, motivaatio… Näitä asioita haluamme lisätä ihmisten elämään. Ja tästä syystä päätimme järjestää maksuttoman valmennuspäivän, jossa osallistujilla olisi mahdollisuus kokeilla meidän keinojamme näiden asioiden lisäämiseen.  Toteutimme nämä 30 minuutin workshoppeina, aiheina naurujooga, yhteisörummutus, itsensä johtaminen ja mindfullness.

Albergan kartano Espoossa tarjosi upeat puitteet yhteistyön täyteiselle päivälle. Valmennuspäivään osallistui todella mukava määrä ihmisiä! Tunnelma oli hyväntuulinen, ja saimmekin osallistujilta paljon kiitosta hyvin toteutetusta tapahtumasta sekä monipuolisesta ohjelmatarjonnasta.

Workshopeista kuului milloin raikuvaa naurua Jonnan ja Mian kanssa tai rummunrytmejä Ykän johdattamana, toisessa hetkessä hiljaisuus vallitsi osallistujien pysähtyessä hetkeen mindfullnesin avulla Elinan opastuksella tai miettien omaan elämäänsä energiaa tuovia elementtejä Paulan kanssa itsensä johtamisen äärellä. Workshoppien välille oli varattu aikaa keskustelulle ja kahvin nauttimiselle.

Myös jälkikäteen olemme saaneet tapahtumasta paljon postiivista palautetta, ja sekä paikalla olleet että he ketkä sinne eivät päässeet, ovat kyselleet koska järjestämme vastaavaa uudestaan. Koska tämä kokemus oli näin positiivinen, aiomme ehdottomasti järjestää uuden valmennuspäivän! Ehkäpä jo tässä kesän aikana. 😉

Toivottavasti näemme juuri SINUT siellä!

 

Iloisin terveisin,

-Myötätuuli valmennus & Ilonväläys-

 

 

SHARE IT: